Risjamo


Ruim 83 jaar ervaring staat voor u klaar!

Sinds 1928 is Risjamo in Nuenen actief. Vroeger had men een sigarenwinkel met kapsalon in de Parkstraat. In de jaren 70 moest Nuenen groeien en kwamen er plannen voor winkelcentrum Kernkwartier. In 1976 was het zover en vestigde Risjamo zich ook in het Kernkwartier. Vroeger waren er in Nuenen 2 Risjamo filialen met nagenoeg hetzelfde assortiment. Sinds 2006 is er alleen het Risjamo filiaal in het Kernkwartier operationeel. Door de jarenlange ervaring die Risjamo heeft in de branche, kan men u bij Risjamo te woord staan met een deskundig advies, u krijgt een persoonlijke, klantgerichte en snelle service. Het huidige assortiment van Risjamo is stukken groter in vergelijking met de beginjaren. Risjamo heeft een breed en diep assortiment: van kantoor en school benodigdheden, binnen en buitenlandse lectuur, vele soorten rookartikelen, wenskaarten, boeken en kansspelen.


TNT Servicepunt & OV Chipkaart oplaadpunt.

Tevens is er bij Risjamo een TNT Servicepunt te vinden waar u brieven en pakketen kunt brengen, aangetekende stukken versturen, postzegels kunt kopen etc… Let op: Bij Risjamo is er een TNT servicepunt. Voor overschrijving van kentekens en het uitbetalen van spaartegoeden en dergelijke kunt u terecht bij het postkantoor in het centrum van Nuenen (Parkstraat 13) . Risjamo beschikt als enige winkel in Nuenen over een oplaad punt voor de OV Chipkaart.
Risjamo is sinds kort weer open na een metamorfose, haar vierde alweer. Nu voldoet de winkel aan alle moderne veiligheidsnormen en eisen die heden ten dagen aan een winkel worden gesteld zoals bijvoorbeeld video bewaking.


Scherpe aanbiedingen, vriendelijkheid en goede service!

Risjamo heeft regelmatig zeer scherpe aanbiedingen, waar Risjamo u graag van laat profiteren.
Service en vriendelijkheid staan bij Risjamo hoog in het vaandel. Men helpt de mensen graag op een persoonlijke manier en door de jarenlange ervaring die men heeft in de branche kan men u bij Risjamo te woord staan met een deskundig advies.
U bent van harte welkom bij Risjamo in het winkelcentrum van Nuenen, winkelcentrum Kernkwartier. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact met Risjamo op te nemen Ze staan immers altijd voor u klaar!

Openingstijden Risjamo Winkelcentrum Nuenen:

Dag:
Geopend:
Gesloten:
Maandag
11:00 uur
18:00 uur
Dinsdag
09:00 uur
18:00 uur
Woensdag
09:00 uur 18:00 uur
Donderdag
09:00 uur 18:00 uur
Vrijdag
09:00 uur 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur 17:00 uur

Risjamo
Winkelcentrum Kernkwartier
Hoge Brake 66
5672 GM Nuenen
040 291 33 01

E-mail: risjamobv@hotmail.com
Website: www.risjamo.nl